Oisterwijk speelt gelijk in laatste test tegen OSC '45

 

Oisterwijk speelde haar laatste testwedstrijd voor aanvang van de competitie, vierdeklasser OSC '45 uit Den Bosch was de tegenstander. De Bosschenaren werden net als de rood-witten vorig seizoen kampioen in de vijfde klasse en mogen zich dus ook op gaan maken voor de vierde klasse.

Oisterwijk kwam snel op voorsprong toen Raiclen Nepomuceno alleen op de Bossche doelman kon afgaan en beheerst binnenschoot. Binnen vijf minuten lag echter de gelijkmaker al in het net, Anthony van Hassel reageerde attent en schoot fraai binnen. Na een klein kwartier stond Oisterwijk weer op voorsprong door een rake kopbal van Daan van Dinter. Wederom maakte OSC''45 snel gelijk, Leon van Gulik de topscorer van vorig seizoen prikte onberispelijk raak. Vorig seizoen had deze levensgevaarlijke spits met eenentwintig doelpunten een groot aandeel in de titel van de oranjehemden. Nog voor de thee kwam Oisterwijk voor de derde keer op voorsprong, Raiclen Nepomuceno ontsnapte aan buitenspel en bleef ijzig kalm. De Bossche grensrechter die vlagde werd daarbij terecht niet gevold door de uitstekend leidende scheidsrechtster Priscilla van Rooij.

In de tweede helft was OSC '45 de betere ploeg en kwam na een dik uur verdiend op gelijke hoogte. De van Emplina overgekomen ervaren rot Ethmond Henriquez, kopte fraai binnen na een voorzet van de rechterkant. Daarna was de koek op en werd er niet meer gescoord.


 

 

 

Klik voor groter beeld
Klik voor groter beeld
Klik voor groter beeld
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer © 2008   Nouwi Webdesign Credits